Även om titeln framkallar kalla kårar så kan vi garantera att Microgaming inte sätter in många läskiga symboler i detta retrospel. Temat för Cool Wolf Slot är satt i en tecknad värld som härstammar från 1950-talet där en elev är huvudpersonen. Denna huvudpersonen kan komma att utvecklas till en varulv under tiden du spelar och kan komma att betala ut stora vinster. Cool Wolf Slot har massvis med roliga funktioner så som Free Spins, Howling Wild och en form av omsnurr som vi kommer gå in på mer detaljrikt senare.

Hur spelar jag Cool Wolf Slot?

Som i många andra av dagens spelautomater så kan man välja sin insats innan man ger sig ut och börjar snurra loss. I Cool Wolf Slot så finns det två alternativ du kommer använda dig av: Myntstorlek och antal mynt.

  • Myntstorlek – Här kan du välja hur mycket dina mynt kommer vara värda. Du kan välja mellan 0.01 och upp till 0.5.
  • Antal mynt – Här kan du välja hur många mynt du vill satsa per snurr och här kan du välja mellan 1 till 10 mynt.

När du väl valt din insats så är det bara att börja snurra på denna spelautomat som erbjuder fem hjul över tre rader med 243 sätt att vinna.

Vilka symboler är det jag ska leta efter?

I Cool Wolf så finns det många olika symboler men bara ett fåtal är värda att leta efter. Det finns standardsymboler i form av J, Q, K och A men också solglasögon, en biograf, en amerikansk bil och hejarklackstjejer. Det du helst vill leta efter är biografbiljetten som i denna spelautomat är scattersymbolen och spelets logo agerar som wildsymbolen. De är dessa två symboler som aktiverar de roliga funktionerna som Microgaming har inkluderat i Cool Wolf Slot.

microgaming cool wolf

Det finns många roliga funktioner

Microgaming har inte lämnat oss besvikna när det kommer till funktioner. Vi kommer nedanför lista de olika funktionerna du kan förvänta dig och hur du aktiverar dem.

  • Free Spins – Om du landar på tre, fyra eller fem scattersymboler så kommer du bli belönad med 15, 20 eller 25 free spins. Dessa kommer ha en multiplikator som ökas ju mer du vinner och har en maxgräns på gånger 10 din insats.
  • Howling Wild – Detta kan hända när som helst och du märker av det när de tre centrerade hjulen blir stacked wilds. Detta gör att dina chanser till vinst ökar markant och om du inte lyckas få en vinst så kommer de fortsätta spinna till du fått det.
  • Rolling Reels – En väldigt generös funktion. När du landat en vinstlinje så kommer de symbolerna att försvinna och ersättas av några helt andra, detta kan i sin tur skapa en ny vinstlinje. Alltså är det som ett omsnurr varje gång du vinner.

Sammanfattning

Microgaming har verkligen gjort ett bra jobb med Cool Wolf Slot. Även om det visuella kanske inte är något att stirra sig blind på så har bakgrundsljudet en bra garagekänsla och gör att man allt som oftast inte behöver stänga av det. Lägg där till att du har många funktioner att aktivera och chanserna till vinst är många. Du kommer garanterat inte bli uttråkad när du spelar Cool Wolf Slot.